ANKARA / YENİMAHALLE - Hacı Bektaş - ı Veli Ortaokulu

Hacı Bektaş - ı Veli Ortaokulu

Turgut Özal Mah. 2125 Sok. No 7 Batıkent Yenimahalle / ANKARA
Vizyon
Sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu bir toplumda bireylerin kendilerini gerçekleştirebildikleri, yaratıcılıklarını kullanabildikleri bir eğitim ortamı yaratmak.
Misyon
Öğrenci merkezli sürekli gelişen bir örgüt iklimine sahip lider bir okul yaratmak.
Başarılar
2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında açılan okulumuz; - 2015 yılında Tekvando ve Kick-Box dallarında 5 öğrencimiz Ankara 1.liği, 2.liği ve 3.lüğü - 2015 yılında Ulusal düzeyde yapılan ´Şimdi Düşünme Zamanı´ adlı tasarım yarışmasında Ankara 1.liği ve Ulusal Sergiye katılım hakkı kazanmıştır.
Öğretim Şekli :SABAHÇI (ÖĞLEDEN SONRA SADECE İLKOKUL VARDIR)
07-50 - 13-20
KALORİFER - DOĞALGAZ
Ulaşım
BATIKENT METRO´DAN 287 NOLU OTOBÜSÜ İLE; OSTİM METRO´DAN 240 NOLU OTOBÜS İLE KEÇİÖREN VE YENİMAHALLE´DEN KARDELEN-ÇAKIRLAR DOLMUŞLARI İLE GELİNEBİLİR.
OKUL ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SERVİS HİZMETİ SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
BATIKENTİN YENİ YERLEŞİM YERLERİNDEN TURGUT ÖZAL MAHALLESİNDE (ÇAKIRLAR) EV KİRALARI AYLIK 7000-12000 TL
BATIKENT MEYDAN´A 3 KM KIZILAYA 19 KM UZAKLIKTA
ADRES KAYIT BÖLGESİ ESAS ALINARAK KAYITLAR YAPILMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
OKULUMUZA KAYITLAR ADRES TABANLI OLARAK YAPILMAKTA, HERHANGİ BİR PUAN VERİSİ KULLANILMAMAKTADIR.
OKULUMUZ TEMEL EĞİTİM KURUMU OLDUĞUNDAN YGS/LYS SINAV BİLGİSİ YOKTUR.
OKULUMUZ TEMEL EĞİTİM KURUMU OLDUĞUNDAN YGS/LYS SINAV BİLGİSİ YOKTUR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ BAHÇESİNDE BASKETBOL, VOLEYBOL,MİNYATÜR FUTBOL, BADMINTON VE YAKAN TOP SAHA ÇİZGİLERİ MEVCUTTUR.
Bilimsel Etkinlikler
YENİ AÇILAN BİR KURUM OLMASINA RAĞMEN ULUSAL PROJE YARIŞMALARINDA BAŞARILAR KAZANAN OKULUMUZDA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI İLE AKIL VE ZEKA OYUNLARI ŞENLİĞİ DÜZENLENMEKTEDİR. AYNI ZAMANDA İLÇE BAZINDA DÜZENLENEN TÜBİTAK 4007 BİLİM ŞENLİĞİNE DE OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ KATILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
´BEYAZ BAYRAK PROJESİ´NDE TEMİZ OKUL SEÇİLEN OKULUMUZDA ATIK ÜRÜNLER İLE İLGİLİ PROJELER SÜRDÜRÜLMEKTEDİR ´BESLENME DOSTU OKUL´ PROJESİ İLE SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENME KONUSUNDA ÇALIŞMALAR YAPILMAKTADIR. ´HACI BEKTAŞ-I VELİ ÇOCUKLUĞUNU YAŞIYOR´ PROJESİ İLE GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI TANITIMI VE YARIŞMALARI ORGANİZE EDİLMEKTEDİR. ´TEMİZ SINIF´ PROJEMİZ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN SINIFI VE OKULU TEMİZ TUTMALARI AMAÇLANMAKTADIR.
Diğer Hususlar
OKULUMUZDA ORTAOKUL SABAHÇI, İLKOKUL İSE ÖĞLECİ OLARAK EĞİTİM-ÖĞRETİM SÜRECİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.